PAVA-gaala

Tervetuloa Kyhäelmä-kisaan ja PAVA-gaalaan!

On tullut taas aika muistaa huumorilla niitä media-, peli- ja leffa-alan projekteja, jotka syystä tai toisesta jäivät luovuuden luuppiin, rahoittajien hampaisiin tai pöytälaatikon pohjalle. Kyhäelmä-palkinnon hersyvänä ideana on huomauttaa, että kaikki tuotannot eivät ole menestyksiä, vaan jokaisen huipputuotteen takaa, edestä tai matkalta löytyy kymmenen epäonnistumista!

Kyhäelmä-palkintoa voi ehdottaa joko omalle tai toisen tuotannolle. Tuotanto voi olla mitä vain AV-alalta: video, peli, interaktiivinen elämys tai vaikka Mannerheim-elokuva.

Edellisinä vuosina on palkittu QuetzalCoatalin kesken jäänyt Radiopuhelimet-dokumentti (2014), Aleksi Purasen enteellisesti nimetty lyhytelokuva Upottavaa (2015) sekä Playsignin EU-byrokratian kukkanen FI-WARE-projekti (2016).

Ole hyvä, ja ilmoita suosikkikyhäelmäsi osoitteeseen info@pava.fi. Ehdotusten perusteella Pava ry:n valitsema raati päättää voittajan, joka palkitaan juhlallisin menoin syksyn kovimmissa kemuissa PAVA-gaalassa.

 

PAVA-gaala Voimala 1889:ssa lauantaina 30.9.2017 klo 17.30

PAVA ry kutsuu kaikki Pohjoisen AV-alan ammattilaiset juhlistamaan media- ja pelialaa PAVA-gaalaan jo neljännen kerran! Tämän vuoden teemana on Suomi 200 kun muut vielä piehtaroivat menneisyydessä me syöksymme tulevaisuuteen!

Soljuvan seurustelun ja tanssahtelun lisäksi tarjolla on perinteiseen tapaan ruokaa, juomaa, alan ajankohtaiset tärpit Pohjois-Suomesta sekä yhteistyökumppaneiden puheenvuorot, suurieleistä Kyhäelmä-palkinnonjakoa unohtamatta. Myös Voimalan lempeälöylyinen sauna on käytössämme. Pyyhkeet on talon puolesta, samoin shampoot ja hiustenlaittoaineet. Pukukoodi: saa käyttää mielikuvitusta ja pukeutua niin futuristisesti kuin kehtaa.

Tapas & Hot Dog -buffetia varten ilmoita ruokavaliosi ilmoittautuessasi. Facebookista löytyy event nimellä PAVA-gaala, jonka kautta kannattaa klikata itsensä meininkeihin. Huomaathan, että Facebookissa osallistuminen ei riitä, vaan ole hyvä ja ilmoittaudu myös Eventbrite-linkin kautta ma 25.9. mennessä.

Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

PAVA-gaala Voimala 1889:ssa lauantaina 30.9.2017 klo 17.30.

Ilmoittautuminen: Eventribe

Lisätiedot: Facebook-eventistä.

Tapahtuman Sponsorit: