PAVA-gaala

Yhtä varmasti kuin syksy, tulee myös PAVA-GAALA.

Kolmannen PAVA-gaalan teemana on lavatanssit, joihin voi valmistautua Suomi-Filmejä katsomalla ja lakerikengät kiillottamalla. Tanssin lisäksi tarjolla on perinteiseen tapaan ruokaa, juomaa, poikkeuksellisen hyvää seuraa sekä saunomismahdollisuus. Ja kappas, myös tämänkertaiseen teemaan sopii kehotus: taskumatit mukaan! Kokoontumispaikkana toimii tunnelmallinen Vaaskelan huvila tanssilavoineen Oulun Hietasaaressa.

Ohjelmassa on myös tuttuun tapaan esillä audiovisuaalisen alan ajankohtaiset asiat Pohjois-Suomesta sekä yhteistyökumppaneiden puheenvuorot – Kyhäelmä-palkintoa unohtamatta.

Vuoden kyhäelmä

Monet AV-alan tekijät puurtavat projektien parissa, jotka syystä tai toisesta jäävät luovuuden luuppiin, rahoittajien hampaisiin tai pöytälaatikon pohjalle. Kyhäelmä-palkinnon ideana on muistaa huumorilla, että kaikki tuotannot eivät ole menestyksiä, vaan jokaista menestystä vastaa kymmenen epäonnistumista!

Palkintoa voi ehdottaa joko omalle tai toisen tuotannolle. Tuotanto voi olla mitä vain AV-alalta: video, peli, interaktiivinen elämys tai vaikka Mannerheim-elokuva. Ilmoita suosikkikyhäelmäsi osoitteeseen info@pava.fi 12.9. mennessä

Ehdotusten perusteella Pava ry:n valitsema raati päättää voittajan, joka palkitaan juhlallisin menoin syyskuun PAVA-gaalassa.

Tapahtuman tiedot

16.9.2016 Klo 17:30 alkaen

Vaaskelan tanssilava Oulun Hietasaaressa, Vaaskiventie 25

Ilmoittautuminen: http://pavagaala2016.eventbrite.com/

Lisätiedot Facebook-eventistä.

Vaaskelan tanssilava,
Vaaskiventie 25, 90500 Oulu

Tapahtuman Sponsorit: