PAVA-gaala

Kyhäelmä-kisa on PAVA-gaalan kohokohta

Etsimme tähän epäonnekkaiden onnistujien kilpailuun projekteja, jotka eivät paistattele latauslistojen kärjessä, somen viraalihitteinä tai filmifestivaalien parhaimmistossa. Monet AV-alan tekijöistä puurtavat vuosittain projektien parissa, jotka syystä tai toisesta jäävät luovuuden luuppiin, rahoittajien hampaisiin tai homehtumaan laatikon pohjalle.

Kyhäelmä-palkinnon ideana on muistaa huumorilla, että kaikki tuotannot eivät ole menestyksiä, vaan jokaista menestystä vastaa ainakin kymmenen epäonnistumista! Palkintoa voi ehdottaa joko omalle tai toisen tuotannolle. Tuotanto voi olla mitä vain AV-alalta: peli, interaktiivinen elämys, videoprojekti tai vaikka Mannerheim-elokuva.

Edellisinä vuosina palkinnon ovat saaneet

  • QuetzalCoatalin kesken jäänyt Radiopuhelimet-dokumentti (2014)
  • Aleksi Purasen enteellisesti nimetty lyhytelokuva Upottavaa (2015)
  • Playsignin EU-byrokratian kukkanen FI-WARE -projekti (2016)
  • Klaffi Tuotannot Oy:n luovuusrajoja koetteleva videoprojekti (2017)
  • Saha Prod:in käänteikäs livetaltiointikeikka (2018).

Ilmoita kyhäelmäsi osoitteeseen info@pava.fi. Ehdotusten perusteella Pava ry:n raati valitsee voittajan, joka palkitaan juhlallisin menoin syksyn kovimmissa kemuissa PAVA-gaalassa.

 

Seuraava PAVA-gaala Seelarissa perjantaina 7.9.2018 klo 17.30

PAVA ry kutsuu Pohjoisen AV-alan ammattilaiset juhlistamaan media- ja pelialaa PAVA-gaalaan!

PAVA-gaala painaa hallitusti kaasua ja etenee varmalla väännöllä viidennelle levelille. Nyt juhlitaan huikeassa nosteessa olevaa pelialaa teemalla PAVA Racing! Tuleva taso suoritetaan moninpelinä Hietasaaren merellisessä ympäristössä, jossa takuuvarmat pisteet kerätään kohottamalla maljat kaikille Pohjois-Suomen pelitoimijoille. Somista itsesi peliasulla tai pukeudu peliteemaisesti ja tule paikalle parhaaksi katsomallasi kulkuvälineellä. Tarjoamme sinulle puoli tankillista polttoainetta (ruokaa & juomaa), saunan, live-musiikkia ja hyvää seuraa. Ja tietysti illan aikana myös Kyhäelmä-kisan voittajat pääsevät nauttimaan ansaitsemastaan kultakolikkosateesta.

Huomaathan, että Facebookissa ilmoittautuminen ei riitä, vaan ole hyvä ja ilmoittaudu myös Eventbrite-linkin kautta su 2.9.2018 mennessä.

Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

PAVA-gaala Seelarissa perjantaina 7.9.2018 klo 17.30.

Ilmoittautuminen: Eventbrite

Lisätiedot: Facebook-eventistä.