Jäsenedut

Jäsenedut Pavalaisille

PAVA ry. neuvottelee jäsenilleen rahanarvoisia etuja ja alennuksia media- ja pelialalle tarpeellisista palveluista. Alla luetelluista eduista voi kysyä tarkennuksia osoitteesta info@pava.fi. Otamme vastaan myös jäsenistön vinkkejä toimintaanne helpottavista palveluntarjoajista.

COLLEQIUM

Tilitoimisto Colleqium tarjoaa pavalaisille kahden tunnin ilmaisen taloushallinnon konsultoinnin. Pavan jäsenet saavat järjestelmän siirrot ja muut käyttöönottoon liittyvät kustannukset veloituksestta (arvo 500-1000 €). Uusille asiakkaille Netvisor-järjestelmä vuodeksi käyttöön. Etu on voimassa vuoden 2020.

DIGITARVIKE

Kameratarvikkeiden nettikauppa Digitarvike

tarjoaa Pavan jäsenille kaikista yli 200€ tilauksista 20€ alennuksen alennuskoodilla PAVA2021. Yhdistyksemme jäsenille suunnattuja eksklusiivisia tarjouksia voi kysyä lisää: janne@digitarvike.fi

FIRENT

Autovuokraamo Firent tarjoaa koodilla PAVA18 –10% alennuksen autovuokrauksen nettihinnoista kaikissa toimipisteissä ympäri Suomen vuoden 2018 aikana. Jos on tarvetta pidempiaikaiseen esim. yli 3 viikon vuokraukseen, niin kannattaa kysyä erillistä tarjousta: sari.bobb@firent.fi.

NETPLAZA

Internet-palveluntarjoaja Netplaza antaa PAVA ry:n jäsenille Pro- ja Basic yritysliittymistä ja www-hotellipaketeista –50% hinnanalennuksen ensimmäisen vuoden ajalta (tarjous edellyttää vähintään 24kk sopimusta). Lisätietoja ja tarjouksen yritysliittymästä voi pyytää osoitteesta: myynti@netplaza.fi

RADISSON BLU OULU

Hotelli tarjoaa PAVA ry:n jäsenille majoitusta tarjoushinnoin.