PAVA-gaala

PAVA-gaala 2019: Sidekick Stories

Vuoden 2019 teema on sivuhenkilöt. Mukana ovat niin Wilma Flintstone, Robin, Prinsessa Peach, Mr. Wilson, kuten moni muukin elokuvista, animaatioista, sarjoista ja peleistä tuttu hahmo. Muistetaanko heidät gaalan jälkeenkin sivuhenkilöinä?

Ohjelmassa puhujavieraita, musiikkia, sauna ja verkostoitumista

Yksi illan kohokohdista on kansainvälisesti arvostetun pelikäsikirjoittaja Rob Morganin puheenvuoro immersiivisten VR/AR-narratiivien suunnittelusta. Puhujavieraaksemme saapuu myös Resistance Gamesin pelisuunnittelija Antti Seppänen, joka kertoo videopeleistä tarinallisena kokemuksena sekä Ilmakitaransoiton MM-kisat järjestävän Airnest Productions Oy:n tuottaja Hanna Ikonen, joka jakaa tietoaan viihdebrändin kansainvälisestä lisenssiliiketoiminnasta.

Järjestyksessään kuudennessa PAVA-gaalassa valitaan tietysti myös odotettu Kyhäelmä-voittaja, jolle luovutetaan Taneli Rantakokon suunnittelema patsas, AV-tuotepalkintoja sekä aimo annos AV-alan ammattilaisten syvää kunnioitusta.

 

Kyhäelmä-kisa on avoinna!

Etsimme tähän epäonnekkaiden onnistujien kilpailuun projekteja, jotka eivät paistattele latauslistojen kärjessä, somen viraalihitteinä tai filmifestivaalien parhaimmistossa. Monet AV-alan tekijöistä puurtavat vuosittain projektien parissa, jotka syystä tai toisesta jäävät luovuuden luuppiin, rahoittajien hampaisiin tai homehtumaan laatikon pohjalle.

Kyhäelmä-palkinnon ideana on muistaa huumorilla, että kaikki tuotannot eivät ole menestyksiä, vaan jokaista menestystä vastaa ainakin kymmenen epäonnistumista! Palkintoa voi ehdottaa joko omalle tai toisen tuotannolle. Tuotanto voi olla mitä vain AV-alalta: peli, interaktiivinen elämys, videoprojekti tai vaikka Mannerheim-elokuva.

Ilmoita kyhäelmäsi osoitteeseen info@pava.fi 15.10.2019 mennessä.

Edellisinä vuosina Kyhäelmä-palkinnon ovat ansainneet

  • Saha Prod:in käänteikäs livetaltiointikeikka (2018),
  • Klaffi Tuotannot Oy:n luovuusrajoja koetteleva videoprojekti (2017),
  • Playsignin EU-byrokratian kukkanen FI-WARE -projekti (2016),
  • Aleksi Purasen enteellisesti nimetty lyhytelokuva Upottavaa (2015),
  • QuetzalCoatalin kesken jäänyt Radiopuhelimet-dokumentti (2014).

 

Varaa lippusi PAVA-gaalaan pian!

Pääsylippuja on rajoitetusti, joten ole nopea ja varaa paikkasi sunnuntaihin 13.10.2019 kello 23:00 mennessä Eventbriten kautta! PAVA-gaala on ikärajaltaan K-18 ja vain PAVA ry:n jäsenille. Tarvittaessa voit liittyä jäseneksi täällä.

Lisätietoja: fb-tapahtumasivu