Jäsenedut

Jäsenedut Pavalaisille

PAVA ry. neuvottelee jäsenilleen rahanarvoisia etuja ja alennuksia media- ja pelialalle tarpeellisista palveluista. Alla luetelluista eduista voi kysyä tarkennuksia osoitteesta info@pava.fi. Otamme vastaan myös jäsenistön vinkkejä toimintaanne helpottavista palveluntarjoajista.

COLLEQIUM

Tilitoimisto Colleqium tarjoaa pavalaisille kahden tunnin ilmaisen taloushallinnon konsultoinnin.

DIGITARVIKE

Kameratarvikkeiden nettikauppa Digitarvike lupaa laittaa säännöllisin väliajoin vain PAVA ry:n jäsenille suunnattuja eksklusiivisia tarjouksia, joista ilmoitetaan erikseen, yhteys: janne@digitarvike.fi

FIRENT

Autovuokraamo Firent tarjoaa koodilla PAVA16 –10% alennuksen autovuokrauksen nettihinnoista kaikissa toimipisteissä ympäri Suomen vuoden 2016 aikana. Jos on tarvetta pidempiaikaiseen esim. yli 3 viikon vuokraukseen, niin kannattaa kysyä erillistä tarjousta: sari.bobb@firent.fi.

LEXIA

Lakiasiaintoimisto Lexia tarjoaa PAVA ry:n jäsenille tunnin mittaisen ilmaisen konsultoinnin lakiasioissa. Yhteyshenkilö on Tomi Simula, tomi.simula@lexia.com, jolla on referenssejä media- ja pelialalta mm. MTV3, Iron Sky -elokuva, Grand Cru ja Playraven.

LUOVA LABORATORIO

Suomen luovin co-working tila Luova Laboratorio tarjoaa pavalaisille työ- ja toimistotiloja: 10% alennus kuukausijäsenyydestä ja päiväjäsenyys 25 eurolla.

MUSTAPEKKA

Verkkokauppa Mustapekka tarjoaa Applen tarvikkeet ja oheistuotteet –15% alennuksella.

NETPLAZA

Internet-palveluntarjoaja Netplaza antaa PAVA ry:n jäsenille Pro- ja Basic yritysliittymistä ja www-hotellipaketeista –50% hinnanalennuksen ensimmäisen vuoden ajalta (tarjous edellyttää vähintään 24kk sopimusta). Lisätietoja ja tarjouksen yritysliittymästä voi pyytää osoitteesta: myynti@netplaza.fi

RADISSON BLU OULU

Hotelli tarjoaa PAVA ry:n jäsenille majoitusta tarjoushinnoin.