Kyhäelmä 2018 -kisa on avattu!

Kyhäelmä 2018 -kisa on avattu!

Etsimme jälleen tähän epäonnekkaiden onnistujien kilpailuun projekteja, jotka eivät paistattele latauslistojen kärjessä, somen viraalihitteinä tai filmifestivaalien parhaimmistossa. Monet AV-alan tekijöistä puurtavat vuosittain projektien parissa, jotka syystä tai toisesta jäävät luovuuden luuppiin, rahoittajien hampaisiin tai homehtumaan laatikon pohjalle.

Kyhäelmä-palkinnon ideana on muistaa huumorilla, että kaikki tuotannot eivät ole menestyksiä, vaan jokaista menestystä vastaa ainakin kymmenen epäonnistumista! Palkintoa voi ehdottaa joko omalle tai toisen tuotannolle. Tuotanto voi olla mitä vain AV-alalta: peli, interaktiivinen elämys, videoprojekti tai vaikka Mannerheim-elokuva.

Edellisinä vuosina on palkittu QuetzalCoatalin kesken jäänyt Radiopuhelimet-dokumentti (2014), Aleksi Purasen enteellisesti nimetty lyhytelokuva Upottavaa (2015), Playsignin EU-byrokratian kukkanen FI-WARE-projekti (2016) sekä Klaffi Tuotannot Oy:n luovuusrajoja koetteleva videoprojekti (2017).

Ole hyvä, ja ilmoita kyhäelmäsi sunnuntaihin 2.9.2018 mennessä osoitteeseen info@pava.fi. Ehdotusten perusteella Pava ry:n valitsema raati päättää voittajan, joka palkitaan juhlallisin menoin syksyn kovimmissa kemuissa PAVA-gaalassa.

Ilmoittaudu pian myös PAVA-gaalaan

PAVA ry kutsuu Pohjoisen AV-alan ammattilaiset juhlistamaan peli- ja media-alaa!

PAVA-gaala painaa hallitusti kaasua ja etenee varmalla väännöllä viidennelle levelille. Nyt juhlitaan huikeassa nosteessa olevaa pelialaa teemalla PAVA Racing! Tuleva taso suoritetaan moninpelinä Hietasaaren merellisessä ympäristössä, jossa kerätään takuuvarmat pisteet kohottamalla maljaa kaikille Pohjois-Suomen pelitoimijoille. Somista itsesi peliasulla tai pukeudu peliteemaisesti ja tule paikalle parhaaksi katsomallasi kulkuvälineellä. Tarjoamme sinulle puoli tankillista polttoainetta (ruokaa & juomaa), saunan, live-musiikkia ja hyvää seuraa. Ja tietysti illan aikana myös Kyhäelmä-kisan voittajat pääsevät nauttimaan ansaitsemastaan kultakolikkosateesta.

Tervetuloa!

Aika: pe 7.9.2018 kello 17:30
Paikka: Seelari, Oulu
Pukeutumiskoodi: peliteemainen asu tai -asuste
Liput: Eventbrite
Lisätiedot: Facebook-eventistä

Huomaathan, että Facebookissa ilmoittautuminen ei riitä, vaan ole hyvä ja ilmoittaudu myös Eventbrite-linkin kautta su 2.9.2018 mennessä.