Matkalla ylöspäin!

PAVA-gaala 2022 – Matkalla ylöspäin

Matkalla ylöspäin!

Jäsen, ilmoittaudu PAVA-gaalaan!

Järjestämme vuoden parhaimman av-alan tapahtuman Rovaniemellä Y-Northin tiloissa yhteistyössä Taiken kanssa. Vuoden 2022 PAVA-gaalan teema on Matkalla ylöspäin!

Miten pääsemme ylös?

Puhujavieraamme tarjoavat gaalassa konkreettisia keinoja av-alan liikauttamiseksi ylöspäin!

Tapahtuman avaa ammattineuvottelija, tietokirjailija ja juristi Lottaliina Pokkinen, joka kertoo meille parhaat vinkkinsä onnistuneeseen neuvotteluun kirjastaan Artisti maksaa – Neuvotteluopas luoville aloille. Luennollaan Lottaliina haastaa meitä muun muassa miettimään, haluammeko neuvottelutilanteissa voittaa taistelun sanelemalla valmiiksi toivotun lopputuloksen, vai kiinnostaako meitä myös osapuolten välisen luottamussuhteen parantaminen. Lottaliina vastaa myös kysymyksiin luennon aikana sekä sen jälkeen.

Kuulemme tapahtumassa myös Flatlightin terveiset Rovaniemeltä, vastaava tuottaja Henri Turusen kuulumiset Oulu2026-hankkeen tiimoilta sekä läänintaiteilija Janne Niskalan puheenvuoron Taiteen edistämiskeskuksen Filmiapaja-projektista.

Illan kruunaa odotettu Kyhäelmä-kisa, johon voi ilmoittautua 29.9. saakka. Ohjelmassa myös halukkaille saunavuoro ja lisäksi tarjolla muuta pientä ohjelmaa. Toki jätämme iltaan tilaa myös vapaalle seurustelulle ja verkostoitumiselle.

Gaalan juontaa valovoimainen Pasi Pirttiaho.

Ilmaiset matkat ja illallinen

Järjestämme jäsenillemme ilmaisen yhteiskuljetuksen Oulusta. Lähtö Oulusta kello 10 ja paluumatkan aloitamme juuri ennen puolta yötä. Tapahtumapäivän lounas ja gaalaillallinen ovat veloituksettomat jäsenillemme.

Majoitusta edulliseen jäsenhintaan Rovaniemellä tarjoaa halukkaille Hostel Café Koti. Pavalaiset saavat pe-la väliselle yölle 10 % alennuksen koodilla PAVA. Tarjous on voimassa 18.9.2022 saakka.

Tule mukaan gaalaan!

Pääsylippuja tähän vuoden huikeimpaan iltaan on vain rajoitetusti, joten varaa paikkasi viimeistään sunnuntaina 18.9. Sitovan ilmoittautumisen tapahtumaan voit tehdä täällä.

  • Mitä: PAVA-gaala 2022 – Matkalla ylöspäin
  • Missä: Y-North, Aittatie 3, Rovaniemi
  • Milloin: perjantaina 30.9.2022 kello 14:00
  • Pukukoodi: Smart Casual
  • Ikäraja: K-18

Tapahtumaa sponsoroivat Taiteen edistämiskeskus, Flatlight sekä Fingersoft. Uniikin Kyhäelmä-patsaan on suunnitellut Taneli Rantakokko. Vuoden 2022 kyhäilijää muistaa lahjakortilla Fotonordic.

PAVA-gaala on yhdistyksemme jäsenille. Tarvittaessa voit liittyä jäseneksi täällä.