PAVA goes Rovaniemi -jäsenmatka

PAVA goes Rovaniemi -jäsenmatka

Arvon jäsen,

lähde mukaan kevätreissulle Rovaniemelle! Lapin elokuvakomissio ja Pohjoisen audiovisuaaliset ammattilaiset PAVA ry järjestävät AV-ammattilaisille yhteisen verkostoitumispäivän Rovaniemellä tiistaina 28.5.2019. Tapahtumaan järjestetään ilmainen kyyditys Oulusta.

Päivän aikana tutustumme muun muassa House of Laplandin toimintaan Anna Niemelän johdolla sekä Flatlight Creative Housen uusiin toimitiloihin. Rennon päivän kruunaa Lapin elokuvakomission kustantama mukava illanvietto lappilaisten AV-osaajien kesken hyvän ruuan merkeissä. Luvassa on rentoa keskustelua, tutustumista sekä kuulumisia pohjoisen AV-alasta. Päivän alustava aikataulu on lähetetty PAVAn jäsenille sähköpostitse.

Miksi Rovaniemelle?

Yhä useampi kansainvälinen ja suomalainen tuotantoyhtiö on kiinnostunut Lapista elokuvien, tv-sarjojen ja mainosten kuvauspaikkana. Tällä hetkellä tuotannossa tai kehitteillä on ainakin kuusi Lapissa kuvattavaa pitkää elokuvaa, sekä neljä draamasarjaa, joista suurin osa on kansainväliseen levitykseen meneviä tuotantoja.

Päivän aikana pääsemme kuulemaan lisää!

Varmista paikkasi – Ilmoittaudu pian!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaihin 13.5.2019 mennessä sähköpostitse info@pava.fi. Ilmoittautuminen on sitova, sillä kyytipaikkoja on rajoitetusti. Kirjoita viestiin nimesi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja oletko kiinnostunut osallistumaan omakustanteiselle yhteislounaalle Rovaniemellä. Varaamme kyytipaikan sekä illan ruoka- ja juomatarjoilut ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kun paikkoja riittää.

Matka on PAVAn jäsenille. Tarvittaessa voit liittyä yhdistykseen täällä.